Länkar

En stor del av trädgårdssverige på en och samma sida. Trädgårds-föreningar, Tusen Trädgårdar, inspiration, rådgivning, kunskap, och certifierade fruktträdsbeskärare.

En bra inspirationskälla som handlar om hela trädgården, och ett bra Forum att kunna ställa sina frågor på.

Jennys Frön & Sån't var hos oss och höll ett föredrag om just fröer. Webbutik med massor av fröer, lökar och knölar av hög kvalitet.

Ett lokalt Trädgårdsföretag som arbetar med Idé och design, Rådgivning och Växtval, Beskärning och Skötsel, Plantering och Anläggning.

Se alla avsnitt av Trädgårdstider på SVT Play

Senaste kommentaren

25.04 | 07:18

Hej! Skicka namn och adress till föreningens kassör e-postadress: anette.thorsell@sverige.nu så kommer ett inbetalningskort på posten så småningom.

15.03 | 21:06

Hej, jag vill gärna bli medlem i föreningen.

27.02 | 12:23

Hej! Finns någon bra fruktträdsbeskärare i Norrtälje med omnejd? Jag finns själv i Hysingsvik

01.07 | 11:15

Hej! Skicka namn och adress till vår kassör e-postadress: anette.thorsell@sverige.nu så kommer ett inbetalningskort på posten så småningom.

Dela den här sidan